Website basics

Nooit af

Bij het ontwikkelen van een website komen er veel vragen op u af. De belangrijkste vraag is: wat is het doel van uw site? Is het een digitaal visitekaartje of wilt u producten verkopen? Wilt u bezoekers naar uw website trekken of wilt u alleen uw opdrachtgevers informeren? Moet de site mee kunnen groeien met uw bedrijf?

Een website is nooit af. De technieken ontwikkelen zich razendsnel en dynamische websites moeten steeds worden aangepast. Niet alleen omdat uw content met de tijd mee gaat, maar ook omdat browsers en technieken updates nodig hebben. Uw team verandert, uw diensten breiden uit. U wilt een nieuwsbrief koppelen aan de site of u wilt uw laatste look & feel grafisch vertaald zien in de reeds bestaande site. We ontwikkelen sites waar de opdrachtgever bijna nooit wijzigingen in doorvoert, maar ook sites die constant in beweging zijn. De achterkant van de site is dan ook heel belangrijk, want het moet wel fijn werken! Ook hoe de site gevonden wordt in Google is natuurlijk belangrijk (SEO/SEA) Meer weten? Neem contact met ons op!Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Ondiep Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
The Netherlands

+31 (0)30 - 785 24 31
contact@branding.nl
Informatie parkeren

Create waves

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical