Drukwerktechniek

Vlak- tot diepdruk

Drukwerk is het overbrengen van inkt op materiaal. Al in de 15e eeuw werden boeken gedrukt middels hoogdruk (ook wel flexodruk of stempeldruk genoemd). Daarnaast zijn er nog drie basisdruktechnieken: vlakdruk (offsetdruk, waaronder ook steendruk, tampondruk en lithografie vallen), diepdruk (zoals etsen & gravures) en doordruk (denk aan zeefdruk).

Risoprint is een combinatie van fotokopieren en zeefdruk, een alternatief voor kleine oplagen zeefdruk. Tegenwoordig kunnen we ook digitaal drukken: in kleinere oplagen een goed alternatief met grote kleurkracht. De materiaalkeuze (papier, stof, kunststof), de vorm (plat of met oppervlakte of 3D) en de oplage hebben invloed op de keuze voor een techniek. We kennen alle (on)mogelijkheden en kunnen gedurende het complete proces adviseren. Binnenkort kunt u hier onze whitepaper downloaden!Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create waves

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical