Ons team

Eat
Sleep
Design
Repeat

Kernteam

Tamara
Founder & Art direction
Samen
Typografie
Reizen
Tabasco
Duiken
René
Owner & Operations
Skiën
Goldband
Vuurkorf
Whiskey
Zee
Lennard
Motion Graphics
Open
Natuur
Port
Gitaar
Lezen
Open positie
Graphic Design
Leergierig
Communicatief
Oog voor detail
Onderzoekend
Samenwerken
David
Graphic Design
Planten
Phở
Scherpzinnig
Varen
Lachen
Thijs
Stagiair
Filmen
YouTube
Jungle
Burritos
Tarkov

All
Part of
The same
thing

Flexibele schil

Stefan
Designer
Disco
Amsterdam
Bunkerface
Kunst
Lab
Jeffrey
Wordpress
Utrecht
Comics
Beats
Vinyl
Gitaar
Arjan
Online
VJ
Kinderen
Haarlem
Rust
Humor
Lydia
Concepts
Neo
Wandelen
Natuur
Creatie
Puntje op de i
Michaël
Templates
Muziek
Familie
Typografie
Code
Lopen
Suzanne
Copy
Mode
Reizen
Familie
Schrijven
Friesland

Best
(wo)men
For the
Job

Ons netwerk

Druk- en printwerk

Er is een prachtig ontwerp gemaakt voor uw brochure of boek. En nu? Nu moet het nog geproduceerd worden. Waar kan dat? Waar staan de juiste machines voor de klus? Wie levert topkwaliteit voor een realistische prijs? Hoe fijn is het dat u daar bij Branding niet zelf over na hoeft te denken? Branding kent de grafische industrie van binnenuit. We hebben ruim 20 jaar ervaring in techniek en productie en nemen u alles op dit gebied uit handen. Doordat bij Branding vormgeving en drukwerk op elkaar afgestemd worden, kunnen we voor onze klanten altijd nét een stapje verdergaan: voor mooiere, creatievere producten, een scherpere prijs en de hoogste kwaliteit.

Fotografie en video

In ons werkproces  hebben wij erg vaak te maken met fotografie en video. Beide een vak apart. Door onze jarenlange ervaring en toepassing van deze middelen in onze producties weten wij als geen ander waar we de juiste fotograaf, videomaker of editor voor de klus kunnen vinden. Het maken van een portret is namelijk heel anders dan foodfotografie voor bijvoorbeeld een menukaart. Animaties voor online advertenties, logo-animaties en explanimations maken we zelf.

Strategische marketing 

Strategische marketing ligt aan de basis van een (nieuwe) identiteit. Regelmatig wordt Branding gevraagd een identiteit te ontwikkelen zonder dat voorafgaand aan het traject is nagedacht over de juiste strategie. Dat werkt niet altijd goed. De toegevoegde waarde die de organisatie in de markt wil leveren, moet namelijk goed onderbouwd, specifiek en helder zijn. Wij werken daarom samen met strategisch consultants, die met u en ons de juiste strategie helpen bepalen. Om uw merk consequent in alle lagen van uw organisatie door te kunnen voeren, zodat u ook naar uw klanten of opdrachtgevers altijd eenduidigheid schept.

Inrichting en architectuur

Vaak moet een nieuwe corporate stijl ook worden doorgevoerd in de inrichting en binnenhuis-architectuur in een bedrijfspand. In ons netwerk hebben wij diverse specialisten op dit vlak. Regelmatig voorzien wij een kaal kantoorgebouw van in- en outdoor signing en verzorgen we samen met een binnenhuisarchitect ook de complete inrichting in de huisstijl en kleuren van uw merk. Een architect voegt tekeningen op maat toe, een lichtplan, en ondersteunt ons met kennis van materiaal en duurzaamheid van producten. Voor de look & feel blijven wij verantwoordelijk, evenals voor de signing op wanden, ramen en het pand zelf.

Bijzondere producties

We proberen van iedere productie te allen tijde een bijzondere productie te maken, maar soms zijn er echt specialisten nodig om iets bijzonders tot een succes te maken. Denk hierbij dan aan gespecialiseerde drukkerijen en binderijen voor bijvoorbeeld kartonnage en verpakkingsdrukwerk, bedrijven die laser stansen, in-line plakken, converteren en verzenden, porseleinbedrijven die onmogelijke kleurstellingen toch ingelegd krijgen met keramische kleurpigmenten en textieldrukkerijen die middels sublimatie de hoogste kwaliteit doeken kunnen bedrukken met uw huisstijl. Wij weten de weg, dus vraag ons gerust als er hulp gewenst is. Of als iemand anders aangeeft dat zij het niet kunnen maken, want dan kunnen wij het hoogstwaarschijnlijk toch wel…

Werken bij
Branding

Vacatures

Be so good we can't ignore you

Wij zoeken een enthousiaste grafisch vormgever om ons kernteam te versterken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Grafisch vormgever

Pleasure in the job puts perfection in the work

Wij zoeken een technisch dtp’er met ontwerp- en animatieskills als aanvulling op ons kernteam. Heb jij ervaring en zoek jij snel een nieuwe uitdaging; solliciteer dan!

Technisch dtp’er met ontwerp- en animatieskills

Samen / MVO

Dream. Plan. Do.

Als ondernemer hebben we de verantwoordelijkheid zorg te dragen voor de maatschappij. Daarom houden we bij de keuze van materialen voor onze producten rekening met het milieu, bieden we stageplekken op ons kantoor aan en helpen we studenten een vliegende start te maken in hun carrière. We vinden het ook belangrijk onze expertise in te zetten voor goede doelen. Zo hebben we de vormgeving verzorgd van boeken voor vluchtelingjongeren en doen we regelmatig projecten om kleine ondernemers te ondersteunen.


Bekijk MVO ProjectenContact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create depth

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical