MVO

Werken bij
Branding

Vacatures

Be so good we can't ignore you

Wij zoeken een enthousiaste grafisch vormgever om ons kernteam te versterken. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Grafisch vormgever

Pleasure in the job puts perfection in the work

Wij zoeken een technisch dtp’er met ontwerp- en animatieskills als aanvulling op ons kernteam. Heb jij ervaring en zoek jij snel een nieuwe uitdaging; solliciteer dan!

Technisch dtp’er met ontwerp- en animatieskills

Samen / MVO

Dream. Plan. Do.

Als ondernemer hebben we de verantwoordelijkheid zorg te dragen voor de maatschappij. Daarom houden we bij de keuze van materialen voor onze producten rekening met het milieu, bieden we stageplekken op ons kantoor aan en helpen we studenten een vliegende start te maken in hun carrière. We vinden het ook belangrijk onze expertise in te zetten voor goede doelen. Zo hebben we de vormgeving verzorgd van boeken voor vluchtelingjongeren en doen we regelmatig projecten om kleine ondernemers te ondersteunen.


Bekijk MVO ProjectenContact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create depth

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical