Kleur

Kleur = emotie

In ons werk is kleur enorm belangrijk. Ten eerste omdat kleur invloed heeft op onze emoties, ten tweede omdat kleuren associaties oproepen. Blauwe kleuren geven bijvoorbeeld vaak een gevoel van betrouwbaarheid en felle kleuren roepen op tot actie.

Iedere kleur heeft meerdere eigenschappen. Ook hebben kleuren invloed op de leesbaarheid. Denk aan het contrast van een gele tekst op een witte achtergrond, dat is vrijwel onleesbaar. Maar ook met kleurenblindheid, dat bij 1 op de 12 mannen voorkomt, moet je rekening houden. Binnen ons werk hebben we naast inhoudelijke keuzes ook te maken met kleursystemen. Online praten we over lichtkleuren: RGB. Die letters staan voor rood, groen en blauw. Voor full colour druk- en printwerk wordt het CMYK-systeem gebruikt. Dat staat voor cyaan, magenta, yellow en black. En dan kunnen we ook nog kiezen voor Pantonekleuren (kleurcoderingen voor drukwerk) en voor RAL-kleuren (verf en spuitwerk). Meer hierover lezen? Download binnenkort onze whitepaper.Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Ondiep Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
The Netherlands

+31 (0)30 - 785 24 31
contact@branding.nl
Informatie parkeren

Create flow

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical