Middelenlijst

Direct overzicht

Bij het opstarten van een eigen bedrijf en/of bij grote re-brandings is het handig een lijst te maken van de middelen die u nu gelijk of in de toekomst wilt laten ontwerpen. Niet alleen voor het bewaken van uw budget, maar zeker ook voor de ontwikkeling van het merk.

Een bedrijf dat vooral online opereert, vraagt andere keuzes in kleur, formaat en beweging (animatie) dan een bedrijf dat veel in print en met offline middelen werkt. Ook de oplage van middelen heeft invloed op de ontwikkeling, want een product in zeer grote oplage laten drukken geeft een ander kostenplaatje dan een kleine oplage. Vooruit denken is zowel voor uzelf als voor ons als ontwerpbureau een voordeel. We denken graag met u mee en hebben ervaring en kennis binnen het MKB en echt grote (internationale) bedrijven. Vraag onze middelenlijst op door een e-mail te sturen en vink daarop af of vul aan wat u nodig hebt!Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create depth

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical