Ontwerptips

Alles over vormgeving

Daar kunnen we wel een boek over schrijven in plaats van een whitepaper! Wij hebben hieronder de belangrijkste tips voor vormgeving op een rijtje gezet in onze whitepaper (binnenkort te downloaden). Denk daarbij aan tips over het gebruik van lettertypes, het belang van witruimte, waarom we graag content uitlijnen, wat kleur doet met uw brein, maar ook DTP-tips, die handig zijn om te weten.

Van het maken van fouten leer je het meest, maar het is ook zonde om iedereen dezelfde fouten te laten maken. De belangrijkste tip is: maak altijd een testmodel op 100%. De beste ontwerpers denken vaak: oh, dat weet ik inmiddels wel. En dan ontstaan fouten. Een dummy is goud waard! Ook voor de opdrachtgever is het belangrijk om te zien hoe het product er in het ‘echt’ uit gaat zien, hoe de folder open vouwt, want niet iedereen heeft driedimensionaal inzicht.Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Ondiep Zuidzijde 6
3551 BW Utrecht
The Netherlands

+31 (0)30 - 785 24 31
contact@branding.nl
Informatie parkeren

Create flow

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical