Papiersoorten

Personal touch

In ons ontwerpproces is materiaalkeuze een belangrijk aspect. Een brochure op te dun papier kan nét de verkeerde uitstraling geven en een te glimmende papiersoort zorgt ervoor dat teksten niet fijn lezen. Papier is er in allerlei gewichten (gramsgewicht). Hoe zwaarder, hoe steviger het papier is.

Papier kan mat of glanzend zijn, of iets ertussenin (zijdeglans). Het kan een coating krijgen (dit noemen we ook wel een strijklaag) welke de uitstraling, bedrukbaarheid en kleur kan beïnvloeden. Maar bij vouwen is dat soms weer niet handig. Afhankelijk van het doel maken wij in samenspraak met onze opdrachtgever een bewuste keuze voor gewicht, kleur, oppervlakte en coating, passend bij de prijs-kwaliteitverhouding. We houden ook rekening met de totale ‘branding’ van uw merk. Wilt u hier meer over lezen? Download binnenkort onze whitepaper!Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create waves

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical