Pixels/vectoren

Pixel of vector?

Wat is nou exact het verschil tussen een vector- of een pixelbestand? De naam van de laatste geeft het al aan: dit bestand is opgebouwd uit pixels, allemaal kleine puntjes. Als je dat bestand groter wilt maken, worden de puntjes ook groter en ziet het beeld er minder scherp uit.

Een vectorbestand is een bestand dat bestaat uit paden. Die bestaan uit een begin- en eindpunt die met elkaar verbonden zijn. Bij het vergroten of verkleinen van deze vectoren komen er niet meer punten bij en dus kun je een vectorbestand eindeloos vergroten zonder kwaliteitsverlies. Tussen de vectoren kun je rechte en kromme lijnen plaatsen en aangeven hoe deze lijn eruit ziet. Teksten, logo’s, illustraties en iconen zijn meestal opgebouwd uit vectoren. Deze bestanden zijn vaak heel klein (weinig kb) wat soms tot twijfel leidt. Meer weten? Download binnenkort onze whitepaper.Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create flow

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical