Rechten

Bescherm uw merk

Wij ontwikkelen per jaar meerdere merken waarvan het logo door het bedrijf gebruikt wordt op allerhande dragers. In een logoproces starten we met een inventarisatie, vervolgens gaan we over naar de schetsfase en ontwikkelen we uiteindelijk een digitaal merk. Dit laten we zien in een procesboek, waarbij de opdrachtgever het gehele proces van A tot Z kan overzien.

In de afgelopen jaren zijn er natuurlijk overal veel merken en stijlen ontwikkeld. Wij zorgen altijd voor een zorgvuldig proces, maar vinden het ook belangrijk dat u zelf goed op de hoogte bent van de juridische aspecten van merkregistratie, merkonderzoek en merkbewaking. We werken daarom nauw samen met een merkenbureau, dat adviseert over de juridische bescherming van uw merk, het copyright en design. Wij brengen onze opdrachtgevers, wanneer noodzakelijk of gewenst, rechtstreeks met hen in contact en zij adviseren over de risico’s bij merkintroducties. Wilt u hier meer over weten of lezen? Bel ons!Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create flow

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical