Trendboek 2021

Hip and happening

Ieder jaar maken maken wij aan het einde van het jaar een trendanalyse. Daarin beschrijven we de ideeën die wij als team van Branding hebben over de trends van het jaar erna. Een trendanalyse bestaat uit beeldinspiratie, kleuren, typografie, digitale trends en ontwikkelingen in de markt die we zien ontstaan.

Het is belangrijk voor ons vak om steeds de markt en trends te volgen, omdat we daardoor in middelen en uitingen in kunnen spelen op wat mensen gaaf vinden en wat hip of nieuw is. Ook willen we graag de meest nieuwe technieken toepassen. Afgelopen jaar ontwikkelden we mailings met virtual reality technieken en ouderwetse mailings gecombineerd met video en animatie. Trends hebben invloed, maar belangrijker is om een ontwerp te maken wat stevig is en tijdloos. Binnen deze bandbreedte zoeken wij naar de meest passende oplossing voor uw vraag. Meer weten? Stuur ons een bericht.Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create waves

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical