Weetjes

Wist je dat...

  1. …vormen en kleuren voor ons brein gemakkelijker te onthouden zijn dan tekst? Een ontwerp heeft dus grote invloed op de verkoop van uw dienst of product.
  2. Wist u dat wel 1 op de 12 mannen kleurenblind is en maar 1 op de 250 vrouwen? Daarom is het gebruik van contrast naast het kiezen van kleuren ook een belangrijk element binnen ons ontwerp.
  3. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone, en dus is het belangrijk een merk ook in een klein formaat te kunnen plaatsen. Een merk met veel details werkt niet in de browserbalk of binnen social media.
  4. Wist u dat u bij bepaalde middelen maar enkele seconden hebt om uw doelgroep te overtuigen beter te kijken en over te halen? Kleur, leesbaarheid, beeld, trigger en informatie zijn belangrijke ingrediënten. Of het nu een poster of advertentie is, de leesrichting en de hiërarchie moeten kloppen.

Binnenkort een leuke whitepaper met nog meer ‘nice to know’-weetjes binnen onze branche!Terug naar whitepapers

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create depth

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical