3D-tekening

Van alle kanten

Regelmatig maakt een 3D-tekening deel uit van ons ontwerp, zodat u een reëel beeld krijgt van het uiteindelijke product. Voordat we iets in een werktekening omzetten, moet u de juiste keuzes kunnen maken en daarvoor moet u zich het driedimensionale ontwerp goed kunnen voorstellen.

Afgelopen jaar maakten we bijvoorbeeld 3D-tekeningen van een grafsteen van glas met lasergravure, en ontwikkelden we 3D-tekeningen van verpakkingen voor het merk &anne. Bij een verpakking maken we dan meerdere tekeningen, bijvoorbeeld van de gesloten doos (de eerste indruk die een klant krijgt) en de geopende. Maar ook voor een levensgroot 3D-logo wil je weten wat het doet als je eromheen kijkt of zelfs eromheen loopt. Branding ontwikkelde al meerdere merken in groot formaat en dat komt met nieuwe uitdagingen.Terug naar mogelijkheden

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create flow

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical