Envelop

Meer dan een verpakking

Voor veel mensen is een envelop niet meer dan de verpakking van een brief. Maar wist je dat je juist met deze verpakking een onuitwisbare indruk kunt achterlaten bij een klant?Bijvoorbeeld omdat niet alleen de buitenzijde, maar ook de binnenzijde van de envelop bedrukt is? Of de envelop een bijzonder vormgegeven venster heeft?

Wij denken bij het maken van een envelop niet alleen aan de uitstraling, maar ook aan het gebruik. Belangrijk is dat uw post goed past, zodat de adresgegevens niet buiten het venster kunnen schuiven. Of u een striplock of plakrand kiest, is belangrijk voor een latere automatisering van de mailing. We houden kosten en baten in de gaten bij de keuze voor de meest passende vorm. Wat een mooi vak hebben we toch…Terug naar mogelijkheden

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create depth

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical