Iconen

Krachtig prototype

Het woord ‘icoon’ komt van het Griekse woord ‘eikoon’, dat afbeelding betekent. Van oudsher waren iconen heilige afbeeldingen in de kerkelijke kunst, prototypes van het goddelijke. Tegenwoordig staan iconen ook voor prototypes, maar dan voor pictogrammen met een betekenis die iedereen meteen begrijpt.

Denk aan de duim omhoog die staan voor een like, een kruisje om een webpagina te sluiten, pijltje om verder te gaan of een slotje dat met veiligheid te maken heeft. De kracht van een icoon zit hem in de snelheid waarin de gebruiker door informatie kan navigeren, of dit nu on- of offline is. En ook al zijn de afbeeldingen hertzelfde, je kunt op allerlei manieren weergeven. We hebben reeds vele originele iconensets ontwikkeld voor onze opdrachtgevers.Terug naar mogelijkheden

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create waves

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical