Kleding

Kleding maakt het merk

Het bedrukken van bedrijfskleding geeft uw bedrijf een professionele uitstraling. In sommige branches is het zelfs verplicht. Het maakt uw herkenbaarheid groter en uw werknemers maken onbewust reclame. Uw merkidentiteit kan op een originele manier worden vertaald in kleding, of u nu een doktersjas, t-shirt, pet of compleet werkpak draagt.

Denk maar aan de leuke boodschappen die CoolBlue gebruikt of de jassen van Thuisbezorgd, waarop werd geboden op Marktplaats. Bedrukking of borduren kan op allerlei manieren. Daarbij is het doel belangrijk: hoe vaak en hoe lang wordt de kleding gebruikt? Je wilt niet dat het vaal wordt met wassen. Sublimatie is één van de technieken die wij gebruiken voor langdurige kwaliteit. Het is belangrijk dat we dat technisch juist aanleveren. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken!Terug naar mogelijkheden

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create waves

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical