Presentatie

Inhoud = vorm

Wij krijgen heel regelmatig een rommelige powerpoint, keynote of zelfs Word-file gestuurd, waarmee een opdrachtgever zijn product of dienst wil verkopen. Over de inhoud is goed nagedacht, maar niet over de manier waarop die content bij de doelgroep aankomt.

Niet alleen inhoud overtuigt, ook de manier waarop de inhoud is vormgegeven. Zorg dat belangrijke pitches, aanbestedingen en presentaties er goed uitzien. Wij ontwerpen het voor u, van een eenvoudig Powerpoint-stramien dat u zelf kunt vullen tot en met een complete uitvoering van de presentatie. Zeker als er grote belangen zijn en/of de salespresentatie vaker wordt gebruikt, is het belangrijk dit echt goed aan te pakken. Wij vinden dit één van de leukste middelen in ons vak om vorm te geven.Terug naar mogelijkheden

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create flow

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical