Visitekaartje

Een blijvende indruk

Een visitekaartje is het eerste middel waarmee u na een kennismaking een blijvende indruk kunt achterlaten. Toch zegt men tegenwoordig vaak: ik kijk wel op LinkedIn. Maar wat als diegene 500+ contacten heeft? Gaat hij of zij je dan onthouden?

Een stoffelijk visitekaartje blijft liggen op een bureau. Of wordt teruggevonden in iemands tas. Dan mag dat kaartje er best aantrekkelijk uitzien en professionaliteit uitstralen. Dus, wat staat erop? Hoe voelt het: glad of mat, dik of dun? Allerlei soorten materiaal zijn mogelijk. Zo maakten we recent kaartjes met uitklapbrochure, een eetbaar visitekaartje, eentje met meerdere lagen en gekleurde kern en kaartjes met 3D-inkt… bedenk het en het kan!Terug naar mogelijkheden

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create depth

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical