Vouw-kaart

Origineel en eigen

Met een stans, een snede in papier, kun je kaarten zo snijden dat je ze op bijzondere wijze open en dicht kunt vouwen. Voor meerdere opdrachtgevers maakten we zo prachtige of juist ludieke vouwkaarten. Met een zigzag-vouw, die de kaart vormt tot een klaver, of een kruisvouw waarmee je van een kaart een poster maakt, creëer je een originele en eigen uitstraling.

Eerder ontwikkelden we een kleine vouwkaart als visitekaartje: ingevouwen een normaal kaartje, bij openen een miniposter met uitleg erop. Deze werd met enthousiasme ontvangen en kregen we meermaals in herdruk. Hoe een vouw wordt ingezet, bepaalt uiteindelijk hoe uniek de kaart is. De mogelijkheden zijn in elk geval legio.Terug naar mogelijkheden

Contact

Creativity is contagious

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u. Want de interactie met onze opdrachtgevers, dat is waar we energie van krijgen. We komen graag in contact met allerlei mensen en verschillende soorten opdrachten, klein en groot.

Strategische denkkracht en commercieel talent gaan bij ons hand in hand met creativiteit en een groot gevoel voor functionaliteit en schoonheid. Met een prachtig product als resultaat. Zo zorgen we dat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Een logo, een huisstijl, een boek of een website: welke vraag u ook heeft, Branding gaat er graag mee aan de slag. Samen met u.


Benieuwd?

Een vraag, een goed idee of eerst eens kennismaken bij een kop koffie?


Create depth

Details make the design


KLEUR

TYPO

BEELD
ADD YOUR OWN FLOW
Allround

Always good to see you

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag. Onze inspiratie halen we uit de afwisseling van mensen en merken. Die dynamiek houdt ons scherp. Dus wat de opdracht ook is: wij zien u. En we komen met een eindproduct dat precies zegt wat het moet zeggen.

Kleine of grote ondernemers, in de zakelijke of particuliere markt, we ontmoeten u graag.

Naar onze allround siteAllround
Medical

Make it matter

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang. Patiëntenzorg en ziektepreventie: Branding heeft veel ervaring met het aanspreken van de doelgroep van zorgaanbieders. We dragen graag ons steentje bij.

Zeker in deze tijd is goede zorg, en heldere communicatie daarover, van het allergrootste belang.

Naar onze medical siteMedical